Bel voor info: +31(0) 629 0416 77

Nieuws

Home / Nieuws
Waterput op het Abba Centre

Waterput op het Abba Centre

Nigeria
Wij zijn bijzonder dankbaar voor de donatie van de Mocca d'Or Foundation uit Nederland. Ze hebben het mogelijk gemaakt dat we op het Abba Centre de beschikking hebben over fris water. Ook de dorpsbewoners kunnen gebruik maken van onze waterput.  
Lees Meer

Afbouwfase van de school

Nigeria
We zijn inmiddels aangekomen bij de afbouwfase van de school. Er is heel veel gedaan. Maar er moet ook nog veel gedaan worden. Er is gestart met 3 kleine klassen met de jongste kinderen. Het bestuur van de Kids in crisis Foundation brengt in februari 2017 een bezoek aan het Abba Centre. We hopen nieuw foto- en film materiaal mee te kunnen nemen voor de website.
Lees Meer

Bouw van de basisschool op het Abba Centre

Nigeria
De tijd vliegt.....Deze week ontvingen we de foto’s van de bouw van de basisschool op het Abba Centre. Het dak is inmiddels geplaatst op alle 4 leslokalen. Ook is het glas (deels) geplaatst. Wij zijn hier bijzonder blij mee nu het regenseizoen in volle gang is. Inmiddels zijn we begonnen aan de volgende fase: het afwerken van de vloeren, aanbrengen van plafonds en het pleisteren van de muren.
Lees Meer