Bel voor info: +31(0) 629 0416 77

Actie: Sport – en spelmateriaal voor Nigeriaanse kinderen

Home / Actie: Sport – en spelmateriaal voor Nigeriaanse kinderen

 

We hebben maar 1 bal …………………

Ik ben Kingsley Ehizibue en professioneel voetballer in Nederland. Ik heb Nigeriaanse roots. In december 2018 ben ik ambassadeur geworden van deze stichting.

Als ik naar hun verhalen luister dan wordt ik stil. Duizenden kinderen zijn getuige geweest van gruwelijke moord(en) op één of meerdere familieleden en/of dorpsgenoten. Veel kinderen zitten in vluchtelingenkampen, in kindertehuizen of zwerven op straat. Ik heb besloten om ambassadeur van deze stichting te worden, die geweldig werk doet. Zij trainen hulpverleners en doen programma’s met deze getraumatiseerde kinderen. Een belangrijk onderdeel van de traumaprogramma’s voor de kinderen is sport en spel.  De Kids in crisis Foundation is actief in diverse kindetehuizen. Sport- en spel en muziek, zijn een belangrijk onderdeel van het trauma prorgramma voor de kinderen. Regelmaatig komen wij in tehuizen waar 1 of geen bal bechikbaar is. Dit kunnen wij ons in Nederland toch niet voorstellen?  Samen met de medewerkers van de KicF wil ik hier iets aan doen. Maar, ik kan het niet alleen. We willen graag veel sport- en spelmateriaal aanschaffen en beschikbaar stellen aan de kindertehuizen. Ik heb zelf een donatie overgemaakt voor dit doel. Ik zeg ‘dank je wel’als je mijn voorbeeld volgt!

Jouw donatie, levert in ieder geval blije gezichten op!

 Direct doneren met IDEAL!