Bel voor info: +31(0) 629 0416 77

Van harte welkom op onze website!

Home / Van harte welkom op onze website!

Even een korte kennismaking…..

De stichting Kids in crisis Foundation is op 1 juli 2014 opgericht door Claudy Regterschot. Zij is in 2013 gestart met het leren kennen van  de cultuur in Nigeria en het ontwikkelen van een netwerk. Na het starten van trauma trainingen in scholen en kindertehuizen is de stichting Kids incrisis Foundation opgericht in Nigeria. Onze organisatie zet zich met passie in dat getraumatiseerde kinderen gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd worden door mensen die zij kunnen vertrouwen. Klik hier voor meer informatie over de Kids in crisis Foundation.

Onze visie:  Herstel voor getraumatiseerde kinderen, leven in een veilige gemeenschap

Onze missie:  Het bereiken van getraumatiseerde kinderen door middel van geestelijke gezondheidszorg en psycho-sociale programma’s. We bieden trainingen aan en helpen tegelijkertijd een trauma-sensitieve aanpak te implementeren in gemeenschappen (scholen, kindertehuizen etc.) rondom kinderen.

Claudy Regterschot komt sinds 2013 meerdere malen per jaar in Nigeria. Sinds 2018 heeft zij een start gemaakt met het geven van trauma trainingen aan hulpverleners en leerkrachten. Er is weinig gedegen kennis en ervaring op het gebied van trauma hulpverlening aan kinderen in dit land. Vanuit ons netwerk in Nigeria ontvangen we dagelijks aanvragen voor trainingen en het opzetten van trauma counseling in kindertehuizen. Verder is er grote vraag naar trainingen voor leerkrachten op het gebied van communicatie en begeleiding van getraumatiseerde kinderen op school.

 

Meer weten over onze huidige projecten?